Lynda Hotel

Note de 9.4 attribuée dans 484 avis. 9 chambres. Ouvert en juin 2022.

★★★★

Situé à Istanbul, à moins de 700 mètres de Sainte-Sophie, le Lynda Hotel propose un service de concierge, des chambres pour les personnes souffrant d'allergies, un jardin, une connexion Wi-Fi gratuite dans l'ensemble de ses locaux et un salon commun. Cet hôtel 4 étoiles dispose d'un bureau d'excursions et d'une bagagerie. Il se trouve à 1,8 km du centre-ville et à 700 mètres de la Mosquée bleue.

L'hôtel sert un petit-déjeuner buffet ou halal.

Le Lynda Hotel assure des services de repassage et de fax/photocopies. Le personnel de la réception ouverte 24h/24 parle arabe, anglais, espagnol et français.

Vous séjournerez à proximité de la Citerne Basilique, du palais de Topkapi et de la colonne de Constantin. Enfin, moyennant des frais supplémentaires, vous bénéficierez d'un service de navette pour l'aéroport international Sabiha Gökçen d'Istanbul, le plus proche, accessible à 40 km du Lynda Hotel.

Chambres disponibles

2 guests

Chambres

Adultes

Enfants

Recommandé à proximité

Un guide des lieux d'exception à proximité de Lynda Hotel

  1. Saade Kahvaltı

    Herseyi harıka,lezzet birleşimi,sunum manzara servis cok guzel

    226 m de l'hôtel
    Darüssaade Hotel Sultanahmet

  2. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    268 m de l'hôtel
    Cankurtaran Mh.

  3. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    302 m de l'hôtel
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  4. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    346 m de l'hôtel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  5. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Ayasofya'yı dolduran cemaat

    353 m de l'hôtel

  6. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    357 m de l'hôtel
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  7. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    366 m de l'hôtel
    Cankurtaran Mahallesi

  8. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    402 m de l'hôtel
    Sultanahmet

  9. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    415 m de l'hôtel
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  10. Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi

    İnsanlar tarafından henüz keşfedilmemiş. Keşfetmezler inşallah. Çok sakin huzur dolu bir mekan. Hem müze hem kütüphane. O yüzden muhteşem :)

    0.7 km de l'hôtel
    Gülhane Parkı Alay Köşkü

  11. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    0.8 km de l'hôtel
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    1.1 km de l'hôtel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2